Blog

Predstavte si, že sa prechádzate po rušnom námestí plnom ľudí. Všade okolo vás sú rôzne obchody, stánky a umelci predvádzajúci svoje talenty. Niektorí ľudia zastavujú, obdivujú a interagujú, iní prechádzajú ďalej. Instagram je toto námestie v digitálnom svete a každý follower je ako ten, kto sa zastavil pri vašom stánku. Ako teda získať viac týchto...

Influencer marketing sa stal jedným z najúčinnejších nástrojov digitálneho marketingu a v roku 2024 prináša nové prístupy, ktoré podnikatelia na Slovensku môžu využiť na zvýšenie viditeľnosti a zlepšenie obchodných výsledkov.

Email marketing je neodmysliteľnou súčasťou efektívnej marketingovej stratégie moderných podnikateľov na Slovensku. Jeho schopnosť presne zacieliť správu umožňuje malým a stredným podnikom dosiahnuť vysokú návratnosť investícií. Tento článok ponúka inovatívne prístupy a konkrétne rady, ako maximalizovať účinnosť email marketingových kampaní.

Plánujete sa živiť influencerstvom alebo streamovaním? Tento článok je určený presne pre vás. Úspech v streamovaní a influencerstve vyžaduje viac než len vášeň. Mať mobil a šesť sledovateľov, pričom traja sú vaši kamaráti a jeden je vaša babka, ktorá vás sleduje od vystúpení v škôlke, určite nie je vašim cieľom.

Váš biznis je váš život. Vaša vášeň. Vaša budúcnosť. A predsa, niečo ho pomaly, ale isto dusí. Niečo, čo ste považovali za nevyhnutnosť, za kľúč k úspechu. Áno, hovoríme o reklame. Znie to ako kacírstvo, však? Veď reklama je všade. Je to mantra moderného podnikania: "Ak to nepropaguješ, neexistuje to." Ale čo ak vám povieme, že práve táto...